Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Як вибрати ТВ-тумбу?

У цій статті ми поговоримо про те, як розмістити телевізор і яку ТВ-тумбу купити. Ми виділили три основні положення, на які слід спиратися у виборі тумбочки.

Куди поставити нову тумбу під телевізор?

Отже, перший крок - визначити місце, де буде розташований телевізор, отже, і меблі під нього. З цього випливають розміри майбутньої тумби. Важливо, щоб вона була відповідних розмірів. Екран не повинен виступати за конструкцію тумби, так як, по-перше, це небезпечно, а по-друге, виглядає неестетично. Розмір майбутньої тумбочки залежить також і від бажаного типу функціональності. Чим більше в будові моделі різних відділень для техніки і супутніх дрібниць, тим більше за розмірами тумба.

Визначаємося з матеріалом

Другий етап - вибір матеріалу, з якого виготовлена ​​тумба. Найчастіше для виробництва використовують натуральне дерево, деревно-стружкові плити і скло. Скляні моделі відрізняються здатністю візуально полегшити простір, робити обстановку більш світлою і вільною. Тумби з дерева є відмінним варіантом для тих, хто вважає за краще натуральність і класику, перевірену часом. А недорогі тумби під телевізор, проте, не менше ефектні, можна придбати з ДСП або МДФ.

Підбираємо форму і модифікацію

Далі необхідно визначитися з формою тумбочки. Якщо габарити кімнати дозволяють, в ній можна помістити будь-яку модель, і робити вибір варто тільки виходячи зі смакових переваг. Однак для приміщень маленького розміру краще вибирати кутові моделі, які здатні заощадити корисний простір. Купити тумбочку під телевізор недорого пропонує наш інтернет-магазин, ми гарантуємо високу якість і доступні ціни.

Пару слів про функціональність

Встановлюють телеекрани найчастіше за допомогою спеціалізованих кріплень на стіну, або розміщують на спеціальні ТВ-тумби. Другий варіант є дуже зручним в плані розміщення поруч з телевізором супутньої техніки. Щоб купити тумбу під ТВ, яка б відповідала Вашим запитам функціональності, практичності і безпеки, слід враховувати деякі особливості конструкції різних моделей. Так, сучасні виробники даного виду меблів пропонують моделі різноманітні по внутрішньому і зовнішньому типу будови.

Мобільна тумба під телевізор

Популярними сьогодні вважаються моделі на колісних опорах. Що їхня перевага протягом тривалого часу ведуться суперечки. Це обумовлено тим, що поряд зі зручним переміщенням меблевого елемента на таких опорах, ставиться під сумнів його стійкість. Як недорогі тумби під телевізор, так і дорогі моделі, можуть бути обладнані відкритими поличками, висувними ящиками, надбудовою з нішами. Варіативність функціональних доповнень залежить від того, в яких цілях переважно буде використовуватися тумбочка.

Особливості ТВ-тумб

Різним також може бути і спосіб відкривання дверей (якщо вони є). Найпоширеніші варіанти - орні і відкидні. Перший варіант - всім знайомі і звичні дверцята, які дуже зручні при експлуатації і ймовірність їх поломки зведена до нуля. Відкидні дозволяють економно використовувати вільний простір. Обидва типи можуть бути оснащені різними механізмами дії і способами відкриття. Найпростіший - наявність фурнітури у вигляді ручок. Більш сучасний варіант - система «push-to-open». Вона приходить в дію і, власне кажучи, відкриває дверцята після легкого натискання на неї. Перш ніж купити ТВ-тумбу, вивчіть всі її характеристики, і Ви зможете зробити грамотний вибір.

2018-01-24 13:47:17
^ Наверх