Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Куди поставити трюмо?

Є досить багато варіантів розташування трюмо. Оскільки це багатофункціональний меблевий атрибут, то місце для нього можна знайти не тільки в спальні. Можна купити туалетний стіл для будь-якого з приміщень вашого житла. Давайте розглянемо основні варіанти розміщення цього меблевого атрибута і їх переваги.

В спальні:

• Отримуєте місце для зберігання косметичного приладдя
• Всі гігієнічні приналежності будуть під рукою
• Можна розташувати дорогі серцю дрібнички поблизу ліжка

В передпокої:

• Можна привести себе в порядок відразу перед виходом
• Місткі шухлядки підійдуть для зберігання різних дрібниць (ключів, кредитних карт, монет та іншого)
• Гарне функціональне і естетичне рішення для інтер'єру

У вітальні:

• Зонуєте її, виділяючи затишний куточок «для себе»
• Дзеркало (якщо воно є) робить приміщення світліше
• Додаткові ящики підійдуть для зберігання різних дрібних речей

Вибрати недороге трюмо з дзеркалом або без нього - індивідуальне рішення. Можливо цей атрибут у Вас вже є, і Ви просто підбираєте до нього столик. Радимо не розгортати дзеркало до ліжка не стільки через усіляких прийме, а скільки з міркувань комфорту. Але, якщо вас не буде турбувати таке його положення, то чому б не розгорнути дзеркало до ліжка, адже смаки у всіх різні. У коридорі такий столик ставиться біля стіни і бажано десь на її середині. Так ви не будете зачіпати його дверима і перегороджувати собі шлях. Якщо вирішили купити туалетний столик в інтернет-магазині, то краще відразу ж визначитеся хоча б з зразковими його габаритами, інакше він може просто не поміститися в відведений для нього місце. Банально, але він може навіть не пройти в дверний косяк. У будь-якому випадку, доставлять модель в розібраному вигляді, але ж ви можете захотіти зробити перестановку з часом.

Навіщо потрібен туалетний столик?

Погодьтеся, що для будь-яких меблів одним з ключових чинників її вибору стає саме функціональність. Ви можете купити трюмо з дзеркалом, з відкритими полицями, висувними ящиками або з усім цим разом - головне, щоб вам було комфортно їм користуватися. Цей меблевий атрибут повинен добре вписуватися у вже відбувся інтер'єр. Як визначити, чи підходить Вам та чи інша модель або варто пошукати ще?

Дзеркало - практично і красиво

Перша ознака того, що трюмо стане хорошим доповнення до вже наявної в приміщенні меблів - наявність в ньому дзеркала. Цей аксесуар ніколи зайвим не буде. Він дуже практичний і може служити хорошим дизайнерським рішенням для приміщення. Якщо хочете, щоб у кімнаті було більше світла, а сама площа здавалася дещо більше, ніж вона насправді, тоді дзеркало - то, що вам потрібно. До того ж, воно вже буде ідеально збігатися з оформлення з самим туалетним столиком. Вам не доведеться шукати відповідний до нього елемент окремо. Підібрати відповідний за формою і розміром атрибут буває дуже складно, та й зайва трата часу теж ні до чого.

Раціональне використання вільного місця

Друга ознака - нарахування великої кількості всіляких відділень. Це можуть бути зручні висувні ящики, а можуть бути і відкриті полиці-ніші. Обидва варіанти зайвими в конструкції трюмо точно не будуть. Можете купити туалетний стіл з мінімальним їх кількістю, якщо розумієте, що зайві місця для зберігання різних дрібниць вам не знадобляться. Пам'ятайте, що від кількості цих самих ящиків залежить ціна на сам виріб.

Підбираємо відповідний розмір

Третя ознака - компактні розміри. Як би дивно це не прозвучало, але чим менше столик, тим він буде комфортніше для вас. Але це правило актуально тільки в тому випадку, якщо Ви проживаєте в квартирі зі стандартним плануванням. Якщо ж обмежень в метражі немає, то сміливо можна звертати увагу на більш габаритні моделі.
Тепер Ви зможете знайти слушне місце для трюмо в своєму будинку і сповна використовувати його функціональні особливості виходячи з власних потреб. Приємних покупок і гарного настрою!

2017-11-21 11:45:20
^ Наверх