Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Основні переваги скляних ТВ-тумб

Так, одними з найбільш якісних і стильних є скляні тумби. Вони вважаються універсальними в плані придатності до різних напрямів інтер'єру: від класичного до стилю кантрі.

Їх присутність в будь-якому приміщенні візуально збільшує простір і надає йому легкості і світла. Майже всі моделі мають в своїй конструкції хромовані металеві елементи. Вони не тільки надають виробу міцності, а й вносять свою лепту в загальний дизайн тумби.

Особливості матеріалу

Прозора поверхня в поєднанні з хромованими елементами дозволить створити неповторну атмосферу комфорту і принесе з собою нотки стилю і навіть розкоші. Крім переваг, пов'язаних із зовнішнім виглядом недорогих тумб під телевізор із скла, вони мають високі якісні характеристики стійкості і надійності.

Для їх виготовлення використовують скло, яке має товщину 6 міліметрів і більше. Воно наділяє тумбу особливою міцністю, здатністю витримувати великі навантаження і забезпечує гарантію того, що на ній не з'являться сколи та тріщини при легкому механічному впливі. Крім того, майже у всіх моделей тумб відсутні гострі кути, а полички обладнані системою, яка гасить вібрації, що робить конструкцію більш безпечною. Купити тумбу під телевізор в інтернет-магазині, який Ви відвідали, можна різної конфігурації: закриту або відкриту, багаторівневу, з орними дверцями або без, прозору або кольорову - вибір за Вами.

Чи безпечно і зручно!

Так, на перший погляд скляна ТВ-тумба - не найнадійніший варіант, але ж перший погляд буває так оманливий. Перш ніж піти на виробництво різних меблевих атрибутів, скло проходить безліч стадій різної обробки. Грубо кажучи, воно загартовується, щоб стати міцним і надійним. Така тумба здатна витримувати просто колосальні навантаження. Такий матеріал досить складно будь-яким чином пошкодити, а вже тим більше розбити.

Простота в догляді

Скляні тумби під телевізор дуже просто мити. Щоб підтримувати такі меблі в чистоті і порядку необхідно час від часу змахує з поверхні пил і проходить по ній м'якою ганчіркою зі спеціальним миючим засобом.

Довгий термін служби

Навіть якщо на виріб постійно будуть потрапляти прямі промені світла - не страшно, вигоряння їй точно не загрожує, так само так само, як і потрапляння вологи на поверхню. Саме тому Ви отримуєте можливість встановлювати такі меблі абсолютно в будь-якій частині Вашої оселі. Тумба під телевізор, зроблена із загартованого скла буде залишатися як нова довгі роки, радуючи своїм комфортом і красою Вас і Ваших близьких.

Центральне місце в кожній вітальні сучасних будинків і квартир займає телевізор і супутня йому техніка. В сторону розташування телевізора розгорнуті всі присутні меблі, він першим притягує до себе погляд при вході в кімнату і навіть є, в деякій мірі, елементом декору. Якщо меблі, на якій він розташований, має непрезентабельний зовнішній вигляд, втрачається і привабливість самого телевізора. Тому перш, ніж вибрати ТВ-тумбу слід добряче попрацювати при її виборі і переглянути якомога більше варіантів. Скляні тумби під телевізор - відмінний варіант для віталень будь-яких форм і розмірів!

2018-01-24 13:54:26
^ Наверх