Вітаємо в інтернет-магазині меблів «Софіно»
  • Мова:
  • UA
  • RU
Терміново
зателефонувати?

Вибираємо ТВ-тумбу: з чого почати?

Вибрати ту тумбу, яка є ідеальним варіантом саме для Вас дуже просто. Різноманіття моделей вражає: прямокутні, кутові, що інтегруються в стінку моделі; скляні, дерев'яні конструкції, тумби з ДСП або МДФ - їх Ви можете побачити, переглянувши фото в нашому каталозі. При виборі необхідно враховувати інтер'єрні нюанси приміщення і розміри телевізора. Зокрема, це стосується і вибору матеріалу, з якого виготовлена ​​тумбочка.

Функціональність і постійно зростаючий розмір діагоналі найбільш сучасних моделей телевізорів дивує. Якщо Ви є щасливим власником новенького ТВ-пристрої або маєте в планах його придбання, то вже, звичайно, задавалися питанням про місце його установки. Шикарну плазму або РК-панель краще ставити на спеціальну тумбу. Представлені на сьогоднішній день моделі відрізняються надійністю, функціональністю і неповторним зовнішнім виглядом.

Який матеріал краще?

Вибрати дерев'яну, скляну або тумбочку з деревинно-стружкових плит - рішення досить складно. Тут потрібно віддавати перевагу тумбочках, які здатні витримати передбачувану навантаження, органічно доповнити ваш інтер'єр і підходять вам за ціною.

Натуральна деревина - дорогий матеріал, який відрізняється різноманітністю відтінків і деревного малюнка, що дозволяє підібрати ТВ-тумбу до будь-якого меблювання і дизайну інтер'єру. Бюджетні, але при цьому якісні і презентабельні тумби виготовляють з ДСП і МДФ. Скляні тумби - відмінний варіант, як для малогабаритних, так і для просторих приміщень в будь-якому стилі оформлення інтер'єру. В кімнати, які складна назвати просторими, такі тумби привнесуть більше світла і візуально збільшать площу.

Мобільність і функціональність

При частому переміщенні меблів, скажімо, під час збирання, доцільно робити вибір на користь тумбочок на коліщатках. Майже всі тумби обладнані спеціальними отворами в задній стінці, що дозволяє без труднощів замаскувати велику кількість проводів і кабелів.

Ціноутворення

Меблеві фабрики представляють Вашій увазі меблі від економ-сегмента до класу-люкс. Вибір дійсно великий і це добре! Ви можете підібрати модель виходячи зі свого бюджету, можете взяти кредит або розстрочку. Це зручно, адже перед Вами відкривається практично безмежний асортимент. Ціна залежить від багатьох факторів. Самий явний з них - матеріал.

Моделі з натурального дерева, як правило, відносяться до елітних меблів. Вироби з загартованого скла можна знайти як в економ, так і в преміум-сегменті. Один з найбільш доступних варіантів - тумби під телевізор з ДСП і МДФ. Ці два матеріали часто використовую в якості альтернативи натуральному дереву. У виробництві плита і фракція обходяться недорого, тому і ціна кінцевого продукту радує своєю доступністю. Ще один важливий фактор, який впливає на вартість - бренд. Порівнюйте вартість меблів від іменитих виробників і молодих, які подають надії, фабрик. Різницю Ви побачите відразу.

2018-01-24 13:35:28
^ Наверх